pondelok 12. novembra 2012

Moroccan argan oil (AVON) recenzia

V poslednej dobe sa rozmáha mánia olejov (a prípravkov oleje obsahujúce) na vlasy. Ľudia ich chvália aj kritizujú napríklad za to, že mastia vlasy.
Mamča je AVON Lady takže pre mňa bolo výhodné objednať si Moroccan argan oil (marocký argánový olej) od AVONu.
   Priznám sa, že po rôznych oleje záporne hodnotiacich recenziách som sa bála vyskúšať ho. Ale risk bol pre mňa zisk. Už predtým som používala šampón s argánovým olejom (tiež od AVON-u) ale samotný olej je niečo iné.
 



   Používam ho asi týždeň. Na krabičke je napísané, že sa má rukami vtierať do uterákom presušených vlhkých vlasov (neodporučujem nanášať ku korienkom ale iba na dĺžky). Ja ho používam aj na suché vlasy, na hotový účes pre zlesklenie a uhladenie drobných vláskov. 
   Celkovo hodnotím produkt veľmi dobre: vlasy mi nemastí, vyzerajú zdravšie a lesklejšie, a má jemnú peknú vôňu.

Aké skúsenosti máte s olejmi vy? :)

6 komentárov:

  1. Ahoj, si neskutočne krásna :) Tak dokonale chudá a tá symetrická tvár, proste žasnem :) Ako to robíš, že si taká chudá? :) Krásny blog :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. A ta Tvá kukadla, to je něco! Chci je! :-)

    WorldByBella

    OdpovedaťOdstrániť
  3. jedným slovom perfektný - používam ho už asi pol roka a nemožem si ho vynachváliť. tiež ho použávam hlavne na končeky a po dlžke vlasov.
    Štýl ženy

    OdpovedaťOdstrániť
  4. avon má jeden z najslabších arganových olejov, na slovensko dováža priamo z mroka pravý čistý arganový olej firma orient house,orienthouse.sk, majú kvalitný olej a dobre služby

    OdpovedaťOdstrániť
  5. najlepšia forma arganového oleja nie je prípravok s arganovým olejom ale čistý arganový olej www.arganovyolej.sk

    OdpovedaťOdstrániť