streda 20. februára 2013

Zamat, perly, dvojkolekcia

Na škole som tretím rokom a až teraz som si uvedomila, že nemám skoro žiadne práce na výšku. Po krátkej úvahe som sa rozhodla ušiť dvojkolekciu.

Kúpila som burgundy zamat. Pôvodne mal byť tmavo modrý ale po tom ako som videla výber som rada, že mám vôbec tento. Prvý model by mal byť zložený z (1)mierne rozšírených, zamatových, pásových nohavíc, (2)v dolnom kraji mierne zvonovo rozšíreného topu s ramienkami vpredu s lodičkovým a vzadu s hlbokým V výstrihom vyplneným metrážou perličiek, ktoré padajú až na nohavice. (3)Pokrývka hlavy by mala byť tesná, zahaľujúca celé vlasy z predu hlavy a ukazujúca len uhladený drdol vzadu. Celá by mala byť z perličiek.



Druhý model mal byť pôvodne tento...



Ale nakoniec som sa rozhodla pre pôvodný návrh druhého modelu. Je to body, ktorého vrchný diel je jednoduchý top z rovnakého materiálu ako u prvého modelu, vyšívaný perličkami, vyšívanie prechádza do spodného dielu z burgundy zamatu. Pôvodne mali biť spodným dielom vysoko-pásové nohavičky ale zmenila som to na akúsi ultra mini-sukničku (priložený obrázok). Na hlave by mala byť rovnaká pokrývka ako pri prvom modeli.



No dúfam, že to dotiahnem dokonca a doplním svoje skromné portfólio.




6 komentárov: